Lindbergs skola

Lindbergs skola
Lindbergs skola

måndag 11 januari 2016

Styrelsemöte 20160111

Närvarande: Peter Nilsson, Lillemor Johansson, Matilda Nilsson, Sara Abrahamsson, Carolina Kvarnström, Elisabet Karlsson, Hans Hansen.

1. Öppning av mötet. Peter öppnade mötet.

2. Val av justerare. Carolina och Elisabet valdes till justerare.

3. Föregående protokoll. Hans läste igenom de två senaste protokollen för att friska upp minnet.

4. Ekonomi. Sara lät meddela att vi för närvarande har 36800 kronor på kontot.

5. Julmusten. Föräldraföreningen representerades av Matilda och Sara vid skolans julbuffé. Allt gick bra då klasserna F-6 åt. När 7-9 kom så utspelades scener som man inte trodde var sanna. Glas med must krossades med flit, mat kastades i luften och det var mycket stökigt i matsalen. Detta är inget som Föräldraföreningens styrelse känner att det är värt att ta ledigt från jobbet för att bevittna, så vi beslöt att inte bjuda på någon påskmust denna termin.

6. Årsmötet. Vi bestämde att hålla årsmötet den 8 Februari klockan 19.00. Sara ordnar inbjudan och Elisabet kontaktar valberedningen. Sara kollar lokal och Lillemor fixar med fika.

7. Bussråd. Lillemor har inte hört något från skolan i frågan. Vi tar upp detta vid nästa kontakt med skolan. Det finns frågor som vi behöver ta upp i ämnet.

8. Aktivitetslistan. Carolina gick igenom hela listan och vi pratade om punkterna samt  uppdaterade om möjligt.

9. Övriga frågor. Dans. Lillemor framförde önskemål om dans i skolan. Vi kollar med skolan om det finns med i deras tankar.

Utemiljön. Kan vi bidraga med något för att höja kvalitén på uteleken? Många barn tycker skolgården kunde vara roligare.

Matsalen. Många elever, oberoende av varandra, tycker att matens aptitlighet har minskat. Vad händer i skolköket? Skolan får svara vid nästa möte.

10. Mötet avslutas. Peter avslutade mötet och tackade Lillemor för god mat. Nästa gång vi ses blir på årsmötet.

 

 

Sekreterare                   Justerare

 

 

Hans Hansen                Elisabet Karlsson              Carolina Kvarnström